-
/

  

 


Welkom op mijn website, mijn naam is Amber van Creij.

Ik ben 28 lentes jong, woon samen met mijn vriend Robin in Millingen aan de Rijn met onze drie dochters Mila, Aukje en Ruby.

Met mediavormgeving papieren op zak, werd het voor mij al snel duidelijk. Het werkveld, dat lag mij veel beter dan weer terug de boeken in.

Ik heb van verschillende fotografische banen mogen proeven. Van verkoop en assistent fotografie in een fotozaak, naar allround studio fotograaf tot zelfs woningfotograaf door heel Nederland..

Maar die droom; een eigen onderneming, fotograferen zoals ik het mooi vond en ondernemen op mijn manier. Die won het!

In 2018 trok ik mijn stoute schoenen aan en mijn nieuwe kindje 'Amber van Creij Fotografie' werd een feit.

Als je me leert kennen, hoor je het waarschijnlijk al snel, een Brabants accent. Ik ben opgegroeid in het Brabantse dorpje Landhorst, op een boerderij in een warm en liefdevol gezin. Familie is ontzettend waardevol voor me, zeker na het verlies van mijn vader op tien jarige leeftijd. 

De waarde van foto's werd onbetaalbaar en mijn grootste troost tot op de dag van vandaag.

Een foto neemt je terug naar dat ene moment, heel even stond de tijd voor je stil. Dat moment is voor altijd vereeuwigd en niet meer weg te denken uit je verleden. Dat moment, die onbetaalbare waarde, wil ik voor jou vastleggen. Om je bewust te maken van jou rijkdom, om even om je heen te kijken wie er om je heen staan. Wie er nu bij je mag zijn en vooral welke momenten je nooit mag vergeten.

Die glimlach hoop ik voor jou te verzorgen zodat ook jullie momenten voor altijd vereeuwigd zullen zijn.

We kennen allemaal wel die foto's van vroeger waar je op een krukje mocht gaan zitten en vriendelijk de camera in mocht lachen. Geloof me, zo'n soort fotografe hoef je bij mij zeker niet te verwachten. Door mijn jarenlange ervaring met (jonge) kinderen weet ik het voor elk aanwezige familielid een leuke ervaring te maken. Kleine opdrachten tijdens het fotograferen waardoor je even vergeet dat we ook nog foto's aan het maken zijn. Op die manier ontstaan de meest vriendelijke gezichten en juist die wil ik voor jullie vereeuwigen.


Ik blijf het zeggen:
'Een fotoshoot kan echt heel erg leuk zijn!'