-
/

  

 


Elk jaar begin ik opnieuw aan een zoektocht. Nou ja, niet helemaal waar. Elke dag ben ik bezig met social media en vind ik de mooiste inspiraties op internet. Beelden die me raken, me bijblijven maar vooral inspireren. 

Jaarlijks rond de maand september sleep ik mijn gezin mee naar een andere fotograaf. Eentje waarvan ik overtuigd ben dat hij of zij ons op een unieke en eigentijdse manier kan vastleggen. Niet alleen omdat onze kinderen zo hard groeien maar ook omdat ik zelf ook graag op de foto sta met mijn gezin. Want je snapt wel, als Robin (mijn partner) dat zou proberen, dan is het toch allemaal niet goed volgens madam. 'Te laag, te hoog, nee niet zo.. bla bla bla.' Ja, ik ben er heel schuldig aan.

Veeeeeelste perfectionistisch, juist als het om persoonlijke foto's gaat.

In 2020 heeft Monique van 'Moon Photography' uit Wijchen ons gefotografeerd. Wat hebben we ontzettend geluk gehad met het weer en de temperatuur. Ik ben erg fan van een 'Golden hour' shoot, het laatste uurtje voor zonsondergang maar dat is altijd maar afwachten of dat lukt. Gelukkig hadden we alles mee. Nou ja, alles haha. Ook een eigenwijze twee-jarige in de volle nee-fase. 

MPH06885
MPH06818
MPH06829
MPH06877
MPH06868
MPH06859
MPH06888
MPH06934
MPH06961
MPH07131
MPH07228
MPH07208


Gelukkig is Monique wel wat gewend als familiefotograaf en tevens mama van twee meiden. Het is dus helemaal goed gekomen met de foto's. En mijn vriend? Die kan weer een jaartje bijkomen ;).


Mijn allereerst blog! Ik ben erg benieuwd wat je er van vind en/of je vaker een blog voorbij zou willen zien komen.
Misschien van eerdere fotoreportages van mijn gezin? Of misschien wel eentje over een zelf geschoten fotoreportage.

Ik hoor het heel graag van je via mijn contactpagina of via social media.

Heb je ook mijn allernieuwste blog al gelezen?!

Blog: Welkom lief meisje