-
/

  

 

Heb jij een mooie fotografische opdracht voor me waar je geen verdere informatie over kunt vinden? Misschien kunnen de veelgestelde vragen je vragen beantwoorden. Zo niet, dan hoor ik het graag.


Veelgestelde vragen:

Is het ook mogelijk om een zwangerschapsreportage te laten maken? Ja dat kan zeker! Deze reportage bied ik aan met in de zelfde prijsklasse en extra's als de aangeboden loveshoot en een familiereportage. Je boekt al een zwangerschapsreportage inclusief 5 digitale fotobestanden naar keuze + mini album met linnen omslag voor 175 euro.

Zijn huisdieren welkom tijdens het fotograferen? Zeker, wanneer je huisdier voelt als een familielid kan hij/zij natuurlijk niet ontbreken. Je betaald 10 euro per extra huisdier. Ik verwijs je graag door naar de aangeboden familiereportage voor meer informatie en de bijbehorende tarieven. Het is wel prettig als dit vooraf aangegeven wordt, dan kan ik hier rekening mee houden.

Voorheen zijn er wel eens minishoots georganiseerd, wanneer zal dit weer aangeboden worden? Enkele keren per jaar organiseer ik minishoots; een mini fotosessie van 20 min tegen een gereduceerd tarief. Er perfect alternatief wanneer je toch mooie foto's wilt maar geen complete fotoreportage. Deze minishoots worden kort van te voren aangekondigd via social media. Wil je graag op de hoogte blijven? Volg me dan zeker op Instagram en Facebook! Wees er op tijd bij want er zijn want de plekjes gaan elk jaar opnieuw ontzettend hard.