-
/

  

 

Heb jij een mooie fotografische opdracht voor me waar je geen verdere informatie over kunt vinden? Misschien kunnen de veelgestelde vragen je vragen beantwoorden. Zo niet, dan hoor ik het graag.


Veelgestelde vragen:

Is het ook mogelijk om een zwangerschapsreportage te laten maken? Ja dat kan zeker! Deze reportage bied ik aan met in de zelfde prijsklasse en extra's als de aangeboden loveshoot en een familiereportage. Je boekt al een zwangerschapsreportage inclusief 5 digitale fotobestanden naar keuze + mini album met linnen omslag voor 150 euro.

Fotografeer je ook voor verenigingen en/of organisatiesAbsoluut, Ik heb al voor verschillende carnavalsverenigingen mogen werken en zelfs een popkoor mogen fotograferen (en de grafisch vormgeving mogen verzorgen). Op de pagina over bedrijfsreportages vind je meer informatie. Mocht je specifieke wensen hebben, hoor ik het graag door het onderstaande formulier in te vullen.

Zijn huisdieren welkom tijdens het fotograferen? Zeker, wanneer je huisdier voelt als een familielid kan hij/zij natuurlijk niet ontbreken. Je betaald 10 euro per extra huisdier. Ik verwijs je graag door naar de aangeboden familiereportage voor meer informatie en de bijbehorende tarieven. Het is wel prettig als dit vooraf aangegeven wordt, dan kan ik hier rekening mee houden.

Is het ook mogelijk om de foto's digitaal uit te zoeken ipv tijdens een bestelsessie? Dit is mogelijk. Echter, wanneer je tijdens de bestelsessie boven de 10 digitale fotobestanden extra afneemt., mag ik je een extra korting geven op wanddecoraties en albums. Deze korting geldt niet wanneer je digitaal foto's uitzoekt. 

Is het ook mogelijk om uitnodigingen en/of ander drukwerk te bestellen via Amber van Creij Fotografie? Ook dat is geen probleem. Afhankelijk van je wensen kan ik hiervoor een prijsofferte maken. Denk hierbij aan het gewenste formaat, de hoeveelheid (25 - 50 - 75 - 100 of meer), inclusief of exclusief envelop etc. 

Voorheen zijn er wel eens minishoots georganiseerd, wanneer zal dit weer aangeboden worden? Enkele keren per jaar organiseer ik minishoots; een mini fotosessie van 20 min tegen een gereduceerd tarief. Wanneer je toch mooie foto's wilt maar geen complete fotoreportage. Deze minishoots worden kort van te voren aangekondigd. Wil je graag op de hoogte blijven? Volg me dan zeker op Instagram en Facebook! Wees er op tijd bij want er zijn maar enkele plekjes beschikbaar.