-
/

  

 


Een bijzondere periode in het vooruitzicht, een nieuw klein wondertje is op komst. Die kleine teentjes, mini handjes en dat schattige neusje. Al deze details vormen jullie kostbaarste bezit. Een periode waar je nog graag vaak naar terug wilt kijken en met trots de foto's wilt delen met je familie en vrienden.

 Welke baby fase wil jij graag vereeuwigd zien?!

Kijk jij het liefste terug op dat hele kleine baby'tje van nog maar enkele weekjes oud? Dan plannen we de fotosessie zo'n 2-4 weken na de geboorte in.

Geef je jezelf en/of je gezin liever wat langer de tijd om aan elkaar te wennen en je lijf te laten herstellen? Dan kunnen we de fotosessie ook later inplannen, bijvoorbeeld tussen de 4 - 8 weken na de geboorte. Grote kans dat we dan ook mooie foto's kunnen maken wanneer de baby de oogjes langer open heeft en wellicht zelfs een lachje.

Door een newborn reportage bij Amber van Creij Fotografie te boeken, kies je voor een fotoshoot waarbij er met aandacht wordt gefotografeerd. In 2019 behaalde ik mijn certificaat aan de 'Childbirth Photo Academy', waardoor ik elke (Newborn) klant kan verzekeren dat er gefotografeerd zal worden met alle belangrijke, medische kennis voor jullie wondertje.

Ohja en niet te vergeten; engelengeduld. We nemen alle nodige tijd voor het mooiste eindresultaat waar met alle aandacht word gefotografeerd. Zijn er meer kindjes aanwezig? Als mama van drie weet ik als geen ander dat het altijd maar afwachten is hoe ze zullen gedragen. Gelukkig heb ik jaren ervaring met het fotograferen van (jonge) kinderen en heb genoeg leuke opdrachten waardoor het zowel voor de ouders als de kinderen een gezellige, ongedwongen belevenis wordt.

Wil jij verzekerd zijn van een plekje in mijn agenda? Wees dan op tijd met boeken!


 • 20230207_deJong-Hendriks_5881_AmberVanCreijFotografie_LR+logo
 • 20210331_Meeuwissen-vdHeuvel_6707_AmberVanCreijFotografie_HR
 • 20210304_Martens-Tissen_AmberVanCreijFotografie_LR-30
 • 20211013_vEck_Newborn_5495_AmberVanCreijFotografie_HR
 • 20220217_Heijmen_9337_AmberVanCreijFotografie_HR
 • 20220408_Gerritse-Nijhof_3141_AmberVanCreijFotografie_HR
 • 20190724_NeelJanssen_0634-bewerkt_LR+LOGO
 • 20210304_Martens-Tissen_AmberVanCreijFotografie_LR-25
 • 20210304_Martens-Tissen_AmberVanCreijFotografie_LR-1
 • 20220215_vdVen_1246_AmberVanCreijFotografie_HR

Voorafgaande aan de Lifestyle newborn reportage:
Ik kom graag met je in contact om alle wensen te bespreken, waar nodig je vragen te beantwoorden en de afspraak met je in te plannen. Om verzekerd te zijn van een plekje in mijn agenda, raad ik aan om rond de 25 weken al in te reserveren. De newborn shoot zal altijd op een doordeweekse ochtend plaatsvinden zodat de baby de hele dag kan bijkomen van alle indrukken. Je ontvangt een e-mail van me met alle informatie, handige (kleding) tips en de factuur voor de betaling. Na betaling is je reservering definitief.

Tijdens de Lifestyle newborn reportage:
Het mooiste zou zijn als de baby lekker slaapt tijdens het fotograferen. Daarom raad ik het aan om de kleine een uurtje vooraf de reportage in bad te doen en daarna te voeden. Wanneer we elkaar ontmoeten bij jullie thuis, kunnen we direct beginnen met fotograferen. Is de baby tussendoor onrustig, hongerig of is een schone luier nodig? Geen probleem! We nemen alle nodige tijd en schakelen meerdere kleine pauzes in. Gemiddeld duurt een newborn reportage 2,5 uur.

Heb je ook specifieke wensen voor een wanddecoratie/wandcollage?
Daar kunnen we na afloop van de fotosessie ook de tijd voor nemen. Ik vertel je graag over alle opties zodat we een geschikt fotoproduct aan de wand kunnen hangen waar je nog jaren blij mee bent.


Na afloop van de Lifestyle newborn reportage:
Binnen twee weken na de fotosessie worden de mooiste foto's met een watermerk gedeeld via een online beveiligde fotogalerij. Hier kunnen jullie samen op je gemak de foto's uitzoeken. Zodra jullie eruit zijn en de eventuele nabestelling betaling is voldaan, kun je de foto's binnen 5 werkdagen verwachten via WeTransfer.Je boekt al een Lifestyle newborn reportage van 2 tot 2,5 uur voor 225 euro inclusief 5 digitale fotobestanden naar keuze en een prachtig album van het formaat 20x20 cm, omslag kleur naar keuze en plek voor jouw favoriete 10 foto's.

 • De prijs is berekend tot maximaal 6 personen. Zijn er meer mensen aanwezig? Dan bedragen de extra kosten 10 euro per persoon
 • Vanaf 15 km buiten het postcodegebied 6566 wordt een kilometervergoeding van 35 cent per kilometer berekend


Liever meer dan 5 digitale fotobestanden?
Geen enkel probleem. In de online beveiligde fotogalerij kun je vrijblijvend bijbestellen per pakket van 5 digitale fotobestanden. Nieuwsgierig naar de overige mogelijkheden qua wanddecoraties en albums? Vraag naar de mogelijkheden, dan kunnen we alle mogelijkheden tijdens de fotosessie bespreken. Uiteraard ben je ook altijd welkom in mijn fotostudio zodat je fysieke voorbeelden kunt zien en vasthouden voor de meest geschikte keuze.


Alle benoemde prijzen berekend inclusief 9% btw,

Wacht jij liever met een reportage tot wanneer de kleine wat ouder is?
Dan is een gezinsreportage zeker iets voor jou! Klik hier voor meer informatie en de tarieven.