-
/

  

 


Een mooie foto van jullie twee samen? Misschien heb je wel honderden selfies maar een waardevolle, ongedwongen, kleurrijke foto van jullie samen? 

Wacht niet op dat ‘juiste moment’. Er is altijd wel een reden om de liefde te vereeuwigen in een spontane en kleurrijke fotoreportage.

Door een loveshoot reportage bij Amber van Creij Fotografie te boeken, kies je voor een fotoshoot waarbij er met aandacht wordt gefotografeerd. Vergeet al die standaard beelden, het kan ook anders!

Deze fotoreportage is ook uitermate geschikt voor een zwangerschapsreportage!

Door middel van creatieve composities, een ongedwongen sfeer en veelal uitdagende opdrachten ontstaan de leukste fotomomenten. Een echte glimlach en dat ene onderonsje tijdens een gezellige fotoshoot. Zelfs voor de heren! Want zeg nou zelf; vaak zijn het de dames die de heren meeslepen. Ook voor hen zal het een leuke ervaring zijn, beloofd ;) !

Geef het vertrouwen en verzeker jezelf van een onvergetelijke loveshoot.


 • 20200804_vanLoon_3024-C-AmbervanCreijFotografie-LR
 • 20190120_JannekePatrick_Loveshoot_3308_LR_AmberVanCreijFotografie
 • 2019102-_RoyLenkens_7414_C-AmberVanCreijFotografie-LR
 • 20200814_Brandwijk_3348-C-AmbervanCreijFotografie-LR
 • 20190120_JannekePatrick_Loveshoot_3261_LR_AmberVanCreijFotografie
 • 20200202_Trouwkaart_SophieMitch_8142-LR
 • 20190824_vanRoosmalen-Noordenburg_3168_AmbervanCreijFotografie_LR
 • 20190515_DympheVdBerg_004-227_HR_AmberVanCreijFotografie
 • 20190120_JannekePatrick_Loveshoot_3351_LR_AmberVanCreijFotografie
 • 20190519_RenskeVanLoon_006-107_LR_AmberVanCreijFotografie
 • 20190824_vanRoosmalen-Noordenburg_3257_AmbervanCreijFotografie_LR


Voorafgaande aan de loveshoot:

Ik kom graag met je in contact om alle wensen te bespreken, waar nodig je vragen te beantwoorden en de afspraak met je in te plannen. Je ontvangt een e-mail van me met alle informatie, handige tips en de factuur voor de betaling. Na betaling is je reservering defintief.


Tijdens de loveshoot:

We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie en nemen de tijd om elkaar te leren kennen. We zoeken samen de mooiste locatie op en beginnen met fotograferen. Door middel van creatieve composities, een ongedwongen sfeer en veelal uitdagende opdrachten ontstaan de leukste fotomomenten.


Na afloop van de loveshoot:

We plannen samen een nieuwe afspraak in voor de fotopresentatie met gratis bestelsessie in de fotostudio. Deze afspraak zal ongeveer een week na de loveshoot plaats vinden. In de tussentijd bewerk ik de reportage en selecteer de mooiste foto’s voor de fotopresentatie. Tijdens de fotopresentatie help ik je met het uitzoeken van de favoriete foto’s en bekijken we samen welk fotopakket het best bij jullie wensen past. Ook zal ik verschillende wanddecoratie en diverse album mogelijkheden presenteren.

Je boekt al een loveshoot van 45-60 minuten vanaf 175 euro inclusief 5 digitale fotobestanden naar keuze en een mini album cadeau in het formaat 15x15 cm. Genoeg tijd verschillende composities te fotograferen en tastbare herinnering vereeuwigd

 • Wil je de fotoshoot graag in het weekend plannen? Ook dat kan. Voor een eenmalige toeslag van 25 euro, fotografeer ik ook in het weekend
 • Vanaf 15 km buiten het postcodegebied 6566 wordt een kilometervergoeding van 35 cent per kilometer berekend

Liever meer dan 5 digitale fotobestanden? Geen enkel probleem! Tijdens de bestelsessie kun je vrijblijvend bijbestellen per pakket van 5 digitale fotobestanden. Nieuwsgierig naar de overige mogelijkheden qua wanddecoraties en albums? Tijdens de bestelsessie wordt hier uitgebreid tijd aan besteed.


Alle benoemde prijzen zijn inclusief 9% btw,


Ben jij nog opzoek naar een bruidsfotograaf voor jullie aankomende trouwdag?

En ben jij nieuwsgierig geworden naar mijn manier van fotograferen? En heb je ook nog mooie foto's nodig voor de uitnodigingen en de bedank kaartjes? Profiteer dan van de aanbieding:

25% korting op een loveshoot reportage wanneer je ook een bruidsreportage boekt bij Amber van Creij Fotografie.

Meer informatie over een bruidsreportage en mijn tarieven?!

Klik hier voor meer informatie!