-
/

  

 

 

Sinds ik in 2018 moeder mocht worden, besef ik me pas hoe snel die kleintjes groeien. Het eerste lachje, de eerste keer zelfstandig zitten en de eerste stapjes... Elk nieuw jaar komt met nieuwe mijlpalen en je kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo.

Stop de tijd en laat dat lieve gezichtje vereeuwigen.

Je kunt ervoor kiezen om jaarlijks foto's te maken, een maandje voor de verjaardag bijvoorbeeld. Dan heb je mooie foto's tijdens de verjaardag om aan de fans (lees: oma's, opa's, tante's en oom's etc) te geven.

Of is er een bijzondere gebeurtenis die je graag wilt vastleggen? De Eerste Communie of het Vormsel? Of wordt je kind een tiener en je wilt een bijzonder cadeau geven?

Er is altijd wel een reden om jouw  rijkdom te vereeuwigen in een tijdloze, ongedwongen fotoreportage.  • 20200416_ElynErinkveld_9041-AmberVanCreijFotografie-HR
  • 20190602_RivDriessen_10-50_AmberVanCreijFotografie_LR_1
  • 20200411_20190915_Hendriks_5636
  • 20200411_20180917_Theeuwen-Faesen-8584
  • 20180904-Erinkveld-7617
  • 20190602_RivDriessen_10-29_AmberVanCreijFotografie_LR
  • 20200411_20190914_NancyStoffels_5536Voorafgaande aan de kinderreportage:

Ik kom graag met je in contact om alle wensen te bespreken, waar nodig je vragen te beantwoorden en de afspraak met je in te plannen. Je ontvangt een email van me met alle informatie, handige tips en de factuur voor de betaling. Na betaling is je reservering definitief.


Tijdens de kinderreportage:

We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie en nemen de tijd om elkaar te leren kennen. Zo kan het kind aan mij wennen en zal hij of zij zich snel op zijn/haar gemak gaan voelen. Door middel van leuke opdrachten, kleine wedstrijdjes en een flinke portie humor ontstaan de meest natuurlijke fotomomenten die ik voor jullie vereeuwig.


Na afloop van de kinderreportage:

We plannen samen een nieuwe afspraak in voor de fotopresentatie met gratis bestelsessie in de fotostudio. Deze afspraak zal ongeveer een week na de fotosessie plaats vinden. In de tussentijd bewerk ik de reportage en selecteer de mooiste foto’s voor de fotopresentatie. Tijdens de fotopresentatie help ik je met het uitzoeken van de favoriete foto’s en bekijken we samen welk fotopakket het best bij jullie wensen past. Ook zal ik verschillende wanddecoraties en diverse album mogelijkheden presenteren.

Je boekt al een kinderportret van ongeveer 30-45 minuten vanaf 125 euro inclusief 5 digitale fotobestanden naar keuze en een mini harmonicaboekje cadeau. Genoeg tijd om verschillende composities te fotograferen en een eventuele kledingwissel.

  • Wil je graag van meerdere kids een reportage boeken? Voor 20 euro pp boek je extra tijd bij om een extra kind te fotograferen. Zo is er tijd genoeg voor extra foto's. Apart maar ook samen is geen enkel probleem. Belangrijk! Het aantal inbegrepen digitale fotobestanden blijft 5, ongeacht het aantal personen. Wel krijg je een extra harmonicaboekje cadeau.
  • Wil je de fotoshoot graag in het weekend plannen? Ook dat kan. Voor een eenmalige toeslag van 25 euro, fotografeer ik ook in het weekend
  • Vanaf 15 km buiten het postcodegebied 6566 wordt een kilometervergoeding van 35 cent per kilometer berekend

Liever meer dan 5 digitale fotobestanden? Geen enkel probleem! Tijdens de bestelsessie kun je vrijblijvend bijbestellen per pakket van 5 digitale fotobestanden. Nieuwsgierig naar de overige mogelijkheden qua wanddecoraties en albums? Tijdens de bestelsessie wordt hier uitgebreid tijd aan besteed.

Interesse in een Cakesmash sessie? Dat kan ook nog steeds, deze kosten bedragen 150 euro inclusief taartje, een creatieve setting met 5 digitale fotobestanden en een mini harmonicaboekje. Deze shoot kun je het beste inplannen 4-6 weken voor de verjaardag, zodat de foto's op tijd klaar zijn voor de uitnodigingen en de dag zelf. Aandachtspuntje: Er zal geen bestelsessie zijn maar een digitaal keuzeblad voor het uitzoeken van de favoriete foto's. De kosten voor extra digitale fotobestanden bedragen:


Alle benoemde prijzen zijn inclusief 9% btw.


 

Zou je graag meerde personen willen laten fotograferen, bijvoorbeeld je eigen familie?

Neem dan eens een kijkje bij familiereportages. Tijdens deze reportage kun je ook kiezen voor wat extra foto's van de personen alleen zonder daar een gehele shoot voor te boeken.

Klik hier voor meer informatie en de bijbehorende tarieven.