-
/

  

 


Maanden lang in spanning en dan is het eindelijk zover. De eerste ontmoeting met jullie kleine wondertje, Een bijzondere gebeurtenis die jullie hele wereld op de kop zal zetten. 

Of je nu je eerste kindje of het laatste kindje verwacht... elke bevalling is bijzonder!

De oerkracht van de moeder wanneer het bijna zover is. De spanning van de aanstaande papa die zijn partner erdoorheen sleept. De sfeer tijdens de bevalling en de kleine details, waar je anders niet vanaf had geweten. Maar ook alle medische hulp die aanwezig is om in te grijpen, wanneer dit van belang is. Al die beelden die je anders niet had gezien, maakt een geboortefotograaf van onschatbare waarde tijdens een bevalling.

Een geboortefotograaf vertelt een verhaal, jullie verhaal. Tijdens de eerste ontmoeting met jullie wondertje.

Als ik terug kijk naar mijn eerste bevalling, heb ik achteraf gezien ontzettend veel 'gemist'. Je bent er wel bij maar ook weer niet. Een soort roesje, zo noem ik het. Ondanks dat mijn bevalling netjes volgens 'het boekje' verliep, vond ik het heel heftig. Een geboortereportage had mij zeker weten geholpen met de verwerking.

Toen we in blije verwachting waren van ons tweede kindje, wist ik het zeker; Daar moest een geboortefotograaf bij zijn! 

Niet alleen voor de verwerking van deze aankomende bevalling, maar ook om het eens van een andere kant mee te maken; als bevallende vrouw. En geloof het of niet; mijn partner verklaarde me voor gek. Hij moest even wennen aan het idee, maar na het zien van een geboortereportage begreep hij mijn wens en ging hij akkoord. Nu we onze reportage hebben ontvangen, presenteert hij met de trots de (verhullende) beelden aan vrienden en familie. Wie had dat ooit gedacht?! Hij in ieder geval niet.

Wanneer je voor Amber van Creij Fotografie kiest als geboortefotograaf, verzeker je jezelf van een waardevolle, unieke fotoreportage waar je nog jaren met een glimlach op terug kijkt.  • AmbervanCreijFotografie_GeboorteSem_LR-8390
 • AmbervanCreijFotografie_GeboorteSem_LR-8287
 • AmbervanCreijFotografie_GeboorteSem_LR-8597
 • AmbervanCreijFotografie_GeboorteSem_LR-8569
 • AmbervanCreijFotografie_GeboorteSem_LR-8633_aangepast
 • AmbervanCreijFotografie_GeboorteSem_LR-8519
 • AmbervanCreijFotografie_GeboorteSem_LR-8642
 • AmbervanCreijFotografie_GeboorteSem_LR-8668


Voorafgaande aan de geboortereportage:

Ik kom graag met je in contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij zullen alle wensen worden besproken en kunnen jullie je vragen stellen. Tijdens dit gesprek zal ik ook mijn recente geboortereportage presenteren en jullie vertellen over mijn werkwijze. Uiteraard hoeven jullie niet direct te boeken, slaap er een nachtje over en we komen er samen later op terug. Wanneer jullie keuze definitief is, ontvangen jullie de factuur voor de eerste aanbetaling. Na betaling is de boeking definitief. Rond week 36 ontvang je het laatste factuur met het overige bedrag.

Tijdens de geboortereportage:

Een geboorte laat zich niet plannen, de enige houvast zijn de laatste weken van de zwangerschap. Ik zal vanaf week 37 tot de geboorte stand-by staan. In elk contactmoment met de verloskundige word ik graag ingelicht. Mijn doel is om vanaf 3-4 cm ontsluiting aanwezig te zijn. Duurt het langer dan verwacht? Maak je niet druk om mij, ik zal me terugtrekken met mijn laptop wanneer dit gewenst is en zal aanwezig zijn wanneer het wel doorzet. Na de bevalling zal ik ongeveer 2 uur aanwezig zijn om te fotograferen. 24 uur na de bevalling, ontvang je alvast de 5 mooiste digitale fotobestanden via WeTransfer met een klein watermerk.

Na afloop van de geboortereportage:

Na ongeveer 3 tot 4 weken hebben we contact via de mail. De mooiste foto's heb ik voor jullie geselecteerd en een selectie daarvan (ongeveer 50 foto's) heb ik verwerkt in een fotoalbum. Dit ontwerp ontvang je via WeTransfer. Graag hoor ik de eventuele aanpassingen en/of het ontwerp akkoord is. Na akkoord, gaat het ontwerp richting de drukker. Zodra het album binnen is, maken we een nieuwe afspraak en zal ik het album en de luxe USB-Stick persoonlijk komen afleveren.
Je boekt al een geboortereportage voor 450 euro inclusief album en luxe USB-Stick. Wat kun je nog meer mij verwachten?

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis
 • Mogelijk voor zowel een thuisbevalling als een ziekenhuis bevalling
 • Stand-by vanaf week 37 tot aan de bevalling, 24/7
 • Aanwezig vanaf 3-4 cm ontsluiting tot 2 uur na de bevalling aanwezig
 • Ongeveer 100 foto's als digitaal bestand op een luxe USB-Stick
 • Professioneel album van het formaat 20x20 cm met 24 spreads
 • Back-up fotograaf mogelijk in overleg
 • Vanaf 15 km buiten het postcodegebied 6566 wordt een kilometervergoeding van 30 cent per kilometer berekend
 • Exclusief eventuele parkeerkosten


Is er sprake van een geplande keizersnede?! Dan boek je al een reportage voor 300 euro. Wat kun je van mij verwachten?

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis
 • Ongeveer 75 foto's als digitaal bestand op een luxe USB-Stick
 • Professioneel album van het formaat 20x20 cm met 24 spreads
 • Vanaf 25 km buiten het postcodegebied 6566 wordt een kilometervergoeding van 30 cent per kilometer berekend
 • Exclusief eventuele parkeerkostenAlle benoemde prijzen berekend zonder btw, Amber van Creij Fotografie maakt gebruik van de KOR en is dus vrijgesteld voor BTW. Ben je opzoek naar een waardevolle, sfeervolle newborn reportage van jullie wondertje? Neem eens een kijkje bij mijn aangeboden newborn reportage.

Voor meer informatie en tarieven, klik hier!