-
/

  

 


De eerste verjaardag van je kind, de 80ste verjaardag van oma of misschien wel een 'gewone' zaterdag ochtend thuis. Welke dag je er ook voor uitkiest of welke situatie zich dan ook afspeelt. Het zijn waardevolle uren vol kleine, mooie momenten die je nooit wilt vergeten.

Tijdens een 'Day in a life' reportage vereeuwig ik voor jullie deze momenten in een waardevolle fotoreportage waar je nog jaren met een glimlach op terug kijkt.

Perfect voor mensen die liever niet poseren voor de camera. Mensen die liever hun eigen ding doen, in hun eigen omgeving met de mensen die ze liefhebben. Maar wel de waarde inzien van een fotoreportage, gebundeld in een prachtig linnen fotoalbum.
 • 20190907_FamilieVanEldonk_4322_AmbervanCreijFotografie_LR
 • 20190907_FamilieVanEldonk_3911_AmbervanCreijFotografie_LR
 • 20190907_FamilieVanEldonk_4211_AmbervanCreijFotografie_LR-2
 • 20190907_FamilieVanEldonk_3953_AmbervanCreijFotografie_LR
 • 20190907_FamilieVanEldonk_4063_AmbervanCreijFotografie_LR
 • 20190907_FamilieVanEldonk_4121_AmbervanCreijFotografie_LR
 • 20190907_FamilieVanEldonk_4333_AmbervanCreijFotografie_LR
 • 20190907_FamilieVanEldonk_4069_AmbervanCreijFotografie_LR-2
Voorafgaande aan de Day in a life reportage:

Ik kom graag met je in contact om alle wensen te bespreken, waar nodig je vragen te beantwoorden en de afspraak met je in te plannen. Je ontvangt een email van me met alle informatie, handige tips en de factuur voor de betaling. Na betaling is je reservering defintief.


Tijdens de Day in a life reportage:

We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie en nemen de tijd om elkaar te leren kennen. Zo kunnen de kinderen aan mij wennen en zullen zij zich snel op hun gemak gaan voelen zodat de dag gemoedelijk verder zal gaan. Vanaf dat moment zal ik dan ook 'onzichtbaar' aanwezig zijn. De dagplannen worden hervat en ik zorg dat alles in de aankomende 2-3 uur word vastgelegd.Na afloop van de Day in a life reportage:

Opnieuw ontvang je een email met een factuur voor het overige bedrag. Zodra deze betaling is ontvangen, begin ik met het selecteren van de mooiste foto's uit de reportage. Binnen 5 werkdagen ontvang je het ontwerp voor het album en na akkoord zal het album worden besteld. Uiteraard krijg je de complete selectie ook op een luxe USB geleverd.Je boekt al een Day in a life reportage vanaf 350 euro voor 2-3 uur aan fotografie inclusief een 20x20 cm album met linnen omslag van 24 spreads voor 50 foto's. Uiteraard krijg je ook de complete selectie op luxe USB.

 • De prijs is berekend tot maximaal 6 personen. Zijn er meer mensen aanwezig? Dan bedragen de extra kosten 10 euro per persoon.
 • Wil je de fotoshoot graag in het weekend plannen? Ook dat kan. Voor een eenmalige toeslag van 15 euro, fotografeer ik ook in het weekend
 • Vanaf 15 km buiten het postcodegebied 6566 wordt een kilometervergoeding van 30 cent per kilometer berekend

Liever een langere opnameduur? Voor elke extra fotografie uur, bereken ik 100 euro, uiteraard inclusief de geselecteerde foto's als digitaal bestand.


Alle benoemde prijzen berekend zonder btw, Amber van Creij Fotografie maakt gebruik van de KOR en is dus vrijgesteld voor BTW.


Lijkt het jou leuker om naar een mooie locatie te gaan voor foto's? En vind het fijn als er wat aansturing is tijdens het fotograferen?
Dan is de reguliere familiereportage een betere optie voor jou!
Klik hier voor meer informatie en de tarieven.